1. Prva stran
  2. Dokumentacija
  3. Uporabniška navodila
  4. Predstavitev uporabniškega vmesnika
  5. Prijava v EBA DMS

Prijava v EBA DMS

Program zaženemo s klikom na ikono na namizju. Če ikone na namizju ni, program poiščemo z iskanjem – Windows start meni, vnesemo iskalni niz “EBA”, ali pa si naredimo bližnjico iz namestitvene mape.

Privzeta namestitvena mapa je C:\Program Files\EBA\bin\ebaxcom4.exe za 64bitne namestitve in C:\Program Files (x86)\EBA\bin\ebaxcom4.exe za 32bitne namestitve.

Slika 1: Zagon EBA DMS preko iskanja

Pojavi se nam prijavno okno, kjer s seznama izberemo ustrezno podjetje (če jih je več), nato pa vnesemo svoje uporabniško ime in geslo, ki nam ga je dodelil EBA administrator in kliknemo na gum “Prijava” ali pritisnemo ENTER.

Slika 2: Prijavno okno EBA DMS

V primeru težav pri prijavi – pozabljeno geslo, neuspela povezava z bazo podatkov,..se obrnite na svojega EBA DMS skrbnika.

Običajno si morate ob prvi prijavi nastaviti svoje geslo. Po vnosu gesla, ki vam je bil dodeljen, se pojavi novo okno, kjer definirate svoje geslo:

Slika 3: Zahtevana sprememba gesla ob prvi prijavi

V kolikor ste svoje geslo pozabili, vam ga mora ponastaviti skrbnik EBA sistema v vašem podjetju, ki ima administratorske pravice.

Če ste kot uporabnik dodeljeni na več podjetji in so vsa v t.i. Multicompany postavitvi, potem podjetja ne izbirate ob prijavi, ampak kasneje v sistemu. Če pa imate ločeno postavitev (vsako podjetje ima svoj sistem), potem pa morate pred prijavo izbrati ustrezno podjetje.

Slika 4: Izbiranje podjetja za prijavo v EBA DMS

Kako vam lahko pomagamo?